sábado, 17 de mayo de 2008

ajos-porros


Tal i com indica el seu nom, aquesta pizza es caracteritza per portar porros (dels de menjar) i alls tendres o cebes tendres (com es prefereixi). Per tant, doncs, és una pizza especial dieta. Jeje! I no vegis per anar de ventre....


Preparació: un cop preparada la massa (a veure quin dia ens ho explicaran). La pintem, posem la mozzarela i l'orenga i la posem al forn a 220º uns 12 minutets. Un cop estigui dauradeta, al gust de cadascú, posem els porros i els alls per sobre prèviament fregits a la paella.

Això és tot! Bon apetit!!!

2 comentarios:

OrBiS dijo...

bonissima!!!!!

tot i que no se si va ser e tequila sunrise o los ajos porros, pero avui el roca le deixat fi... ^^!

aviam si em compro un forn i em puc aficionar a les pizzilles caseras :P

mentrestant.. nirem tirant de ktx.. ;D

yunia dijo...

jo no vaig arribar al roca :$