sábado, 17 de mayo de 2008
ajos-porros
Tal i com indica el seu nom, aquesta pizza es caracteritza per portar porros (dels de menjar) i alls tendres o cebes tendres (com es prefereixi). Per tant, doncs, és una pizza especial dieta. Jeje! I no vegis per anar de ventre....
Preparació: un cop preparada la massa (a veure quin dia ens ho explicaran). La pintem, posem la mozzarela i l'orenga i la posem al forn a 220º uns 12 minutets. Un cop estigui dauradeta, al gust de cadascú, posem els porros i els alls per sobre prèviament fregits a la paella.
Això és tot! Bon apetit!!!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
2 comentarios:
bonissima!!!!!
tot i que no se si va ser e tequila sunrise o los ajos porros, pero avui el roca le deixat fi... ^^!
aviam si em compro un forn i em puc aficionar a les pizzilles caseras :P
mentrestant.. nirem tirant de ktx.. ;D
jo no vaig arribar al roca :$
Publicar un comentario